VERZENDING

Wij doen ons uiterste best om iedere bestelling zo snel mogelijk bij de klant af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 12.00 uur worden gedaan, verzenden of bestellen wij nog dezelfde dag. Als een product niet voorradig is, dan duurt de levering van de bestelling iets langer. Als dit het geval is, dan brengen wij de klant hier natuurlijk van op de hoogte. Levering verloopt via pakketbezorgers van PostNL. Over het algemeen vindt de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaats. Via een track & trace code bent u altijd op de hoogte van het moment van bezorgen. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.
 

BEDENKTIJD | HERROEPINGSRECHT

Het kan voorkomen dat je een bestelling retour wilt sturen. Bijvoorbeeld omdat het product toch niet biedt wat je ervan had verwacht. In zo'n geval kun je de bestelling retourneren. Wij controleren wel of hier niet meer mee is gedaan dan schriftelijk is voorgeschreven. Wettelijk gezien mag je het product namelijk uitproberen zoals je dat ook in een fysieke winkel mag doen. Wanneer er meer mee is gedaan dan dit dan zullen wij controleren of wij het product met waardevermindering retour kunnen accepteren of dat deze op kosten van jezelf weer naar je toegestuurd moet worden.

Als je een bestelling wilt retourneren, dan heb je 14 dagen om dit aan ons te laten weten. Dit kan via ons mailadres: info@Getyourdrums.com. Na het aanmelden heb je vervolgens nogmaals 14 dagen om de bestelling daadwerkelijk naar ons retour te sturen. Bij iedere bestelling ontvang je een retourformulier. Dit vul je in en voegt het bij de artikelen. Wij doen ons uiterste best om het volledige orderbedrag inclusief de verzendkosten vervolgens zo spoedig mogelijk terug te betalen. Dit zal in ieder geval binnen de wettelijke termijn van 14 dagen gebeuren. Enkel de kosten voor retour van jou thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien je gebruik maakt van jouw herroepingsrecht, zal het product in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden. Retouren waar accessoires ontbreken of waar de verpakking niet bij zit kunnen wij helaas niet accepteren. Het is dan ook van belang dat je bij het retourneren controleert of je het volledig terugstuurt. Download hier het retourformulier.

Voor bepaalde producten geldt geen bedenktijd | herroepingsrecht. Als je wilt weten welke uitzonderingen wij hanteren, kijk dan op deze pagina.

 

KLANTENSERVICE

Wij doen ons uiterste best voor jou als klant. Daar hoort bij dat je ons eenvoudig kunt contacteren. Mocht je vragen hebben over het een of ander dan kun je ons bereiken middels de volgende gegevens:

JD Drums | Getyourdrums.com
Telefoon: 06 31995545
E-mail: info@Getyourdrums.com

Eigenaar: de heer J. Domenie
Domeinnaam webwinkel: Getyourdrums.com

Vestigingsadres: Wilhelminaplein 11
, 4931 DA Geertruidenberg
KvK: 73945102
BTW ID-nummer: NL002365486B65
IBAN: NL69 RABO 0341 1238 54
BIC: RABONL2U
 

GARANTIE

Wij geven om onze producten en doen logischerwijze ons best om deze in topconditie aan je te leveren. Toch komt het wel eens voor dat er een bestelling kapot gaat tijdens transport of dat er iets anders gebeurt waardoor je aanspraak kunt maken op garantie. Wettelijk gezien ben je verplicht om binnen twee maanden na constatering van het gebrek melding bij ons hierover te maken.
 

KLACHTEN

Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@Getyourdrums.com . Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie. Onze Klachtenregeling vind je op deze pagina.
 

PRODUCT RUILEN

Wil je je product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. Je kunt hiervoor contact opnemen met  info@Getyourdrums.com . Wel draag je zelf de kosten voor terugzending van het product. Heb je per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor je te wijzigen.
 

BETAALMETHODES

Je kunt jouw bestelling bij ons op 7 verschillende manieren betalen. Momenteel bieden we onderstaande betaalmethodes aan:
 

1. IDEAL (NEDERLANDSE KLANTEN)
De meest gebruikte online betaalmethode in Nederland is iDeal. Je hoeft enkel uw bank te kiezen, in te loggen en de betaling te autoriseren (bijvoorbeeld met een TAN-code of card reader). Het geld wordt meteen afgeschreven. Slagwerkonderdelen.nl kan zo snel beginnen met het klaarzetten van jouw bestelling.

 

2. PAYPAL
Een snelle digitale wijze van betalen is de gratis internationale dienst Paypal. Heb je een Paypal-account, dan is het slechts een kwestie van inloggen en bevestigen. Verdere autorisatie is niet nodig. Let erop dat Paypal bij hogere bedragen eerst wacht op bevestiging van jouw bank. Ook als je in het bezit bent van een creditcard (VISA, Mastercard, Maestro of American Express), is betalen eenvoudig. Vul jouw creditcard-gegevens in en jouw bestelling kan (vaak na slechts een korte verificatie) naar jou worden verstuurd.

 

3. MAESTRO


Met Maestro kun je veilig én gemakkelijk betalen en geld opnemen op meer dan 15 miljoen plaatsen in 93 landen. Bovendien betaal je als consument géén extra kosten voor het gebruik van Maestro in Nederland. Sinds 2011 pint vrijwel iedereen in Nederland met Maestro. Bovendien wordt er steeds minder met cash betaald en steeds vaker gepind. Dat is veiliger en gemakkelijker. Niet alleen voor de consument, maar ook voor kassamedewerkers. Vanaf 2013 kunt u met uw betaalpas, naast gewoon pinnen, ook contactloos betalen. Betalen wordt hierdoor nóg sneller en gemakkelijker. Het betalen bij parkeerautomaten op straat en in parkeergarages is onlangs vereenvoudigd en in de nabije toekomst kunt u zelfs gaan betalen met uw mobiele telefoon. Maestro is een betaalmerk van MasterCard Worldwide. MasterCard is een wereldwijd betalings- en technologiebedrijf. MasterCard beheert ’s werelds snelste betaalverwerkingsnetwerk, waarmee consumenten, financiële instanties, bedrijven en overheden wereldwijd worden verbonden.
 

4. BANK OVERBOEKING

De naam van deze betaalmethode zegt het al ... bij de keuze voor overboeking regel je de betaling via bankoverschrijving. Wanneer je kiest voor deze betaalwijze, ontvang je de betalingsinformatie direct op je scherm of per e-mail. Nadat de order is betaald, worden wij direct op de hoogte gesteld van de status zodat we de order kunnen uitleveren.
 

5. MASTER CARD 
MasterCard is de meest gebruikte creditcard in Nederland, met ruim 4,2 miljoen kaarthouders. Visa heeft in Nederland ruim 2 miljoen kaarthouders, maar wereldwijd liefst 1,7 miljard. een enorm reservoir aan potentiële klanten. In Nederland is 90 procent van de ruim 6 miljoen in omloop zijnde creditcards van Visa of MasterCard, waarbij een steeds groter wordend deel van de kaarthouders deze creditcard ook inzet bij online shoppen. Creditcardhouders maken graag gebruik van de extra financiële ruimte die MasterCard en Visa bieden, bij een creditcard betaling vindt de afschrijving (renteloos) aan het einde van de maand plaats, en gaan daardoor gemakkelijker over tot een aankoop. Tevens is MasterCard een van de meest gebruikte en geaccepteerde credit cards in België en de rest van Europa.
 

6. VISA CARDS
Visa is wereldwijd de grootste creditcard aanbieder en daardoor een veelgebruikte betaaloptie, zowel fysiek als online. Alleen al in Europa telt Visa bijna 150 miljoen kaarthouders. Net zoals bij andere creditcards, kun je met Visa iets kopen via onze webshop en dit achteraf betalen. Het bedrag wordt niet direct van de rekening afgeschreven, maar later door de maatschappij van de kaart aan jou gefactureerd. Met Visa kun je alles direct online afrekenen. Met wereldwijd 1,3 miljard kaarthouders, is Visa de grootste creditcard verstrekker.
 

PRIJZEN

Getoonde prijzen in de Slagwerkonderdelen.nl webwinkel zijn altijd inclusief BTW, eventuele kopieerheffingen en verwijderingsbijdrage, tenzij anders aangegeven. Het kan zijn dat bepaalde producten in onze webwinkel nog geen prijs hebben. Het gaat hierbij vaak om nieuwe producten waar nog geen (verwachte) verkoopprijs van bekend is. Producten die nog geen prijs hebben kunnen op dat moment niet besteld worden.
 

VERZENDKOSTEN

Bestellingen in Nederland met een totale waarde boven € 200,- worden gratis verzonden. Voor bestellingen met een totale waarde tot € 200,- worden verzendkosten van € 9,95 gerekend. Tevens is het mogelijk de producten af te halen. Je kunt hiervoor telefonisch of via e-mail een afspraak maken. Voor verzendingen naar andere landen gelden andere verzendtarieven. Informeer naar deze tarieven door telefonisch dan wel via mail contact met ons op te nemen.
 

PRIVACY BELEID

JD Drums | Getyourdrums.com geeft veel om jouw privacy. Wij verwerken daarom uitsluitend gegevens die wij nodig hebben voor (het verbeteren van) onze dienstverlening en gaan zorgvuldig om met de informatie die wij over jou en jouw gebruik van onze diensten hebben verzameld. Wij stellen jouw gegevens nooit voor commerciële doelstellingen ter beschikking aan derden. Dit privacy beleid is van toepassing op het gebruik van de website en de daarop ontsloten dienstverlening van JD Drums | Slagwerkonderdelen.nl en beschrijft welke gegevens over jou door ons worden verzameld, waar deze gegevens voor worden gebruikt en met wie en onder welke voorwaarden deze gegevens eventueel met derden kunnen worden gedeeld. Ook leggen wij aan je uit op welke wijze wij jouw gegevens opslaan en hoe wij jouw gegevens tegen misbruik beschermen en welke rechten je hebt met betrekking tot de door jou aan ons verstrekte persoonsgegevens. Als je vragen hebt over ons privacy beleid kun je contact opnemen met onze contactpersoon voor privacy zaken, je vindt de contactgegevens aan het einde van ons privacy beleid.

[time]minuten geleden, van[location]
De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'alle cookies toestaan' om u de allerbeste ervaring te bieden. Klik op Cookies accepteren om de site te blijven gebruiken.
Je bent met succes geabboneerd!
Dit e-mailadres is geregistreerd
Newsletter
ico-collapse
0
Recent bekeken
Top
ic-expand
ic-cross-line-top